Perkthim nga anglisht shqip online dating

Seria anime u liçensua nga Funimation Entertainment për një transmetim në Anglisht në Amerikën Veriore, edhe pse seria fillimisht u liçensua dhe u shpërnda nga 4Kids Entertainment. Në 2010, Shueisha lajmëroi se shitën mbi 260 milion volume të mangas së One Piece deri tani; volumi 61 caktoi një rekord të ri për shitjen më të madhe fillestare të një libri në Japoni me 3.8 milion kopje (rekordi i mëparshëm ishte i volumit 60 me 3.4 milion kopje).Volumi 60 ishte libri i parë që shiti mbi 2 milion kopje në javën e hapjes të panairit të librit Oricon në Japoni. Njerëzit në të gjithë botën nisen drejt "Grand Line" për të ndjekur ëndrrat e tyre.One Piece është aktualisht renditet si seria manga më e shitur. Bota padyshim ka hyrë në Epokën e Madhe të Piraterisë! Roger para ekzekutimit të tij, fjalim i cili dërgon piratë të panumërt në kërkim të thesarit të tij, One Piece.Ajo gëzon një rreth lexuesish të lartë, me më shumë se 280 milion volume të serive të shitura në Japoni deri në 2012. 20 vjet kanë kaluar nga ekzekutimi i Roger-it, dhe Monkey D.Luffy eksploron oqeanin në kërkim të thesarit më të madh të njohur si One Piece, me qëllim që të bëhet Mbreti Pirat.Kapitujt janë përshtatur në një video të animuar në 1998, dhe në seri anime të prodhuar nga Toei Animation, që filloi të transmetohej në Japoni në 1999. Përveç kësaj, Toei ka krijuar 11 filma të animuar, një OVA, dhe 5 emisione TV.Ato më vonë marrin me vete edhe doktorin dhe drerin verior antropomorf Tony Tony Chopper.Piratët Kapele Kashte shkojnë në Alabasta, dhe luftojnë me Baroque Works dhe drejtuesin e tyre, Crocodile.

Ekuipazhi shpërndahet gjatë një beteje me Bartholomew Kuma në Arkipelagun Sabaody, dhe Luffy dërgohet në një ishull vetëm me femra, Amazon Lily. Kështu fillon një luftë midis Marinës dhe një grupi piratësh të drejtuar nga pirati legjendar Mjekërbardhi.

Pasi hyjnë në ishullin gjysmë të djegur dhe gjysmë të ngrirë, Punk Hazard, ekuipazhi takon Trafalgar Law, dhe formojnë një aleancë për të mundur katër piratët më të fortë në botën e re para se të hyjnë në betejë me kllounin Caesar, që ka në plan të përdorë një armë të shkatërrimit në masë.

Pasi mundin Caesar-in, aleanca shkon në Dressrosa, me një qëllim për të shkatërruar fabrikën Smiles, si hapi i ardhshëm për të mundur një tjetër nga katër piratët më të fortë, Kaido-n.

Bota e One Piece është e banuar nga njerëz dhe disa raca tjera, duke përfshirë hibridët si sirenat dhe njerëzit-peshq, dhe gjigandët.

Është e mbuluar nga dy oqeanë të mëdhenj, të cilët janë të ndarë nga një masiv malor i quajtur Red Line.

Leave a Reply

 1. asian women dating service local 18-Dec-2016 08:26

  The historical home of the Jews lies at the geographic crossroads of Africa, Asia, and Europe.

 2. handballtraining online dating 30-Sep-2016 18:14

  As a result, your encrypted emails cannot be shared with third parties.

 3. kasikornbankgroup online dating 13-Apr-2016 19:36

  We have the most different categories of animal sex, horse sex, dog sex, pig sex, farmer sex up to sex animal with humans.

 4. when to get serious dating 13-Jun-2016 16:37

  He needs to make sure his son doesn't say too much.

 5. semanario angolense online dating 20-Jan-2017 19:33

  Cost: Free For people who hate the forced feel of a first online date, Doing Something might be the answer.

 6. universidad de burgos online dating 03-May-2016 06:39